AK Partililer Eğitimcileri unutmadı

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcıları Murat Üçüncü, Havva Gümüş ile Yönetim kurulu Üyeleri Sebahattin Alemdar, Ali Şükrü Çeliktürk ve Pelin Alkış Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.İlk olarak Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Selim Y

AK Partililer Eğitimcileri unutmadı

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcıları Murat Üçüncü, Havva Gümüş ile Yönetim kurulu Üyeleri Sebahattin Alemdar, Ali Şükrü Çeliktürk ve Pelin Alkış Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı’yı makamında ziyaret eden AK Partililer, Sandıkçı’nın Öğretmenler Günü’nü kutladı. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Üçüncü, Van’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden öğretmenlere de Allah’tan rahmet diledi. AK Partililer, daha sonra çeşitli okullara da ziyarette bulunarak öğretmenlere çiçek takdim ederek öğretmenler gününü kutladılar.  Öğretmenlerin gününü kutlayan AK Partililer, daha sonra okul müdürleri ile sohbet ettiler. Okullar ile ilgili bilgi alan parti üyeleri, okullardaki eksikliklerle ilgili not aldılar ve giderilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler