Açık Lise sınavları yarın yapılacak

 Hafta sonu yapılacak olan sınavların cumartesi ve pazar günleri ikişer oturum halinde yapılacağını anlatan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Karanfil Bilgin, sınavlara yaklaşık 400 kişinin katılmasının beklendiğini söyledi. ÖĞRENCİLERİN SINAVDA YANINDA BULUNMA

Açık Lise sınavları yarın yapılacak

 

Hafta sonu yapılacak olan sınavların cumartesi ve pazar günleri ikişer oturum halinde yapılacağını anlatan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Karanfil Bilgin, sınavlara yaklaşık 400 kişinin katılmasının beklendiğini söyledi.
 
ÖĞRENCİLERİN SINAVDA YANINDA BULUNMASI GEREKENLER
 
Açık Lise Sınavları, Celal Toraman Anadolu Lisesi ve Burhaniye Lisesi’nde yapılacak. Sınavların Cumartesi ve Pazar günleri saat 10.00 ve 14.00 de olmak üzere ikişer oturumda yapılacağını bildiren Müdür Karanfil Bilgin, “Öğrencilerimiz sınava gelirken yanlarında nüfus cüzdanı ve öğrenci kimliği çıktısı getirecekler. Mağdur olmamaları için sınav saatinden önce okulların önünde hazır bulunmaları gerekmektedir. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim