4+4+4 teklifi kabul edildi

Eğitimde 4+4+4 düzenlemesinin görüşüldüğü Milli Eğitim Komisyonu’nda büyük gerginlik yaşandı. AK Partililer 100 civarında milletvekili ile olası bir işgale karşı kürsü önünde barikat kurdu.CHP’li 50-60 civarında milletvekili ise komisyon kapısının önünde

4+4+4 teklifi kabul edildi

Eğitimde 4+4+4 düzenlemesinin görüşüldüğü Milli Eğitim Komisyonu’nda büyük gerginlik yaşandı. AK Partililer 100 civarında milletvekili ile olası bir işgale karşı kürsü önünde barikat kurdu.

CHP’li 50-60 civarında milletvekili ise komisyon kapısının önünde beklerken salonu bir anda karıştı ve kavga çıktı.

MİLLETVEKİLLERİ YARALANDI
Büyük arbedenin yaşandığı salonda CHP'li Nur Serter ezilmekten son anda kurtuldu. Kavgada sert sözler sarf edilirken sandalyeler de havada uçuştu. Kavga sırasında bazı milletvekillerinin yaralandığı öğrenildi.

KAVGA SÜRERKEN OYLAMAYA DEVAM EDİLDİ
Komisyonda hareketlilik sürerken teklifle ilgili maddelerin oylamasına devam edilmesi dikkat çekti. Yaklaşık yarım saat süren oylama sonucu teklif Milli Eğitim Komisyonu'nda kabul edildi.

Bu sırada CHP'li milletvekillerinin "Kahrolsun faşizm" şeklinde sloganlar attığı görüldü. Tartışma ve kavgaların ardından CHP'liler salondan ayrıldı. CHP'liler yaşananlarla ilgili basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler