30 bin öğretmen ataması

En çok atama yapılacak branşlar arasında sırasıyla sınıf öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği ve İngilizce geliyor.MEB, Öğretmenlerin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 2009 ve 2010 KPSSP10 sonuçlarına göre ilk atama, hizmet süre

30 bin öğretmen ataması

En çok atama yapılacak branşlar arasında sırasıyla sınıf öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği ve İngilizce geliyor.

MEB, Öğretmenlerin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 2009 ve 2010 KPSSP10 sonuçlarına göre ilk atama, hizmet süresine göre açıktan atama, kurumlararası yeniden atama, açıktan ilk atama, kurumlararası ilk atama, kurumiçi ilk atama ile milli sporcuların Beden Eğitimi alanına sınavsız atama çeşitlerine göre toplam 30 bin kadroya atama yapacak.

Atamalar, MEB Başöğretmen Salonu'nda Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun da katılacağı törende bilgisayar kurasıyla yapılacak.

Atama sonuçları MEB'in internet sitesinden duyurulacak. Atananlar 1 Eylül 2011 tarihinden itibaren göreve başlayabilecek.

Atama, 94 branşta yapılacak. En çok atama yapılacak branşlar arasında sırasıyla sınıf öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği ve İngilizce geliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim