29 Nisan Cuma günü okullar tatil mi?

29 Nisan Cuma günü tatil olacak mı sorousu öğrencileri meraklandırıyor. TEOG ikinci dönem sınavları 27-28 Nisan’da yapılacak. Milli eğitim Bakanlığı yetkililerinin verdiği bilgiye göre, şu an için 29 Nisan Cuma tatil değil. Olağanüstü haller ve özel durum

29 Nisan Cuma günü okullar tatil mi?
29 Nisan Cuma günü tatil olacak mı sorousu öğrencileri meraklandırıyor. TEOG ikinci dönem sınavları 27-28 Nisan’da yapılacak. Milli eğitim Bakanlığı yetkililerinin verdiği bilgiye göre, şu an için 29 Nisan Cuma tatil değil. Olağanüstü haller ve özel durumlar dışında 8’inci sınıf öğrencileri kendi okulunda sınava girecek.
 
Sınavın olduğu okullarda o günlerde ders işlenmeyecek.
 
TEOG SINAVI NE ZAMAN?
 
Ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin liseye girebilmek için hazırlandıkları TEOG sınavı ilk dönem 25 ve 26 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilip bu sınavın mazeret sınavı da 12 ve 13 Aralık 2015 tarihlerinde yapıldı. Öğrenciler ve veliler tarafından merakla beklenen 2.dönem TEOG sınavının ne zaman yapılacağı açıklandı.
 
Öğrenciler, 2'inci dönem TEOG sınavına 27 ve 28 Nisan 2016'da girecek. Bu sınavın mazeret sınavı da 14 ve 15 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. 2'inci dönem TEOG sonuçlarının ise Haziran'da açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler