17 Ekim son gün

 Türk Eğitim Vakfı (TEV) Trabzon Şube Başkanı Hasan Melek, şube olarak 100 yeni öğrenciye daha burs vereceklerini bildirdi.Melek, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin liderlerini yetiştirmeyi hedef edinen TEV'in, 2012-2013 öğretim döneminde 9 bin 500 öğ

17 Ekim son gün

 

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Trabzon Şube Başkanı Hasan Melek, şube olarak 100 yeni öğrenciye daha burs vereceklerini bildirdi.

Melek, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin liderlerini yetiştirmeyi hedef edinen TEV'in, 2012-2013 öğretim döneminde 9 bin 500 öğrenciye burs vereceğini belirterek, TEV'in ihtiyaç burslarından yararlanmak isteyenlerin 17 Ekim tarihine kadar müracaat yapabileceklerini ifade etti.

Burs başvurularının www.tev.org.tr internet adresinden gerçekleştirileceğini vurgulayan Melek, şunları kaydetti:

''Öğrencilerin burs başvuru formunu doldurup, aldıkları form çıktısını öğrenim kurumlarına teslim etmeleri gerekiyor. Kesin sonuçlar TEV Genel Müdürlüğü'nce burs kazanan öğrencilere yazı ile duyurulacak, ayrıca TEV'in web sitesinde yayınlanacaktır. TEV Trabzon Şubesi olarak 100 yeni öğrenciye daha burs vereceğiz. Bursların bir kısmı ihtiyaç bursu, bir kısmı da TEV'in Bostancı mevkisinde yaptırmış olduğu kız öğrenci yurdu barınma bursu şeklinde olacak. Üniversitede okuyan öğrenciler için aylık 370 lira, teknik liselerde okuyanlar için 140 lira olacak.''

     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim