Zayıf not aldı diye!

 ABD’de bir çift sınavında zayıf not alan kızlarının kafasını kazıtıp sokakta çocuk beziyle koşturdu. Komşuların şikayet ettiği çift tutuklandı.ABD’nin Minnesota eyaletinde yaşayan Stephanie Ann Broten ,(38), ile Darnell Alan Landrum (34) kızlarının sınav

Zayıf not aldı diye!

 

ABD’de bir çift sınavında zayıf not alan kızlarının kafasını kazıtıp sokakta çocuk beziyle koşturdu. Komşuların şikayet ettiği çift tutuklandı.

ABD’nin Minnesota eyaletinde yaşayan Stephanie Ann Broten ,(38), ile Darnell Alan Landrum (34) kızlarının sınavlardan zayıf not almasına sinirlendi. Çift 12 yaşındaki kızlarının önce saçlarını kazıdı daha sonra altına çocuk bezi bağlayarak sokağa çıkardı. 30 dakika kadar bir süre sokakta o halde koşmaya zorlanan kızın imdadına komşuları yetişti ve durumu polise haber verdi.

Kızın ağlayarak ve çığlık atarak koştuğunu gören polis çifti göz altına aldı. Broten ve Landrum’un bütün çocuklarının evden uzaklaştırılarak yetimhaneye verildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya