Zanlı bomba için 6 ton gübre aldı

Tarım ürünleri satan Felleskjoepet Agri zincirinin sözcüsü Oddny Estenstad, zanlının satın aldığı 6 ton gübrenin 4 Mayıs'ta teslim edildiğini belirtti.Gübrenin türüne ilişkin bilgi vermeyen Estenstad, satın alınan 6 tonun standart bir tarım üreticisi için

Zanlı bomba için 6 ton gübre aldı

Tarım ürünleri satan Felleskjoepet Agri zincirinin sözcüsü Oddny Estenstad, zanlının satın aldığı 6 ton gübrenin 4 Mayıs'ta teslim edildiğini belirtti.

Gübrenin türüne ilişkin bilgi vermeyen Estenstad, satın alınan 6 tonun standart bir tarım üreticisi için normal olduğunu söyledi. Estenstad, zanlıyı tanımadığını ifade etti.

Bazı tür gübrelerin bomba yapımında kullanıldığı biliniyor.

Öte yandan Başbakan Jens Stoltenberg'in silahlı saldırıda 84 kişinin öldüğü Ütoya adasına helikopterle geldiği bildirildi.

Bu arada, Norveç polisinin Başbakan'ın bölgede ziyaret ettiği otelin önünde bir kişiyi gözaltına aldığı belirtildi. Gözaltına alınan kişi kelepçeliyken gazetecilere yaptığı açıklamada, cebinde bıçak olduğu için durdurulduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya