Yunanistan'da sular yine durulmuyor

Banka sektöründeki ve hukuksal değişmeleri öngören üçüncü kurtarma paketinin ikinci kısmının Yunan Parlamentosunda görüşüldüğü sırada anlaşmaya karşı çıkan halk da bir kez daha sokaklara döküldü. Yunan parlamentosu, Avrupa kreditörlerinin bir an önce haya

Yunanistan'da sular yine durulmuyor
Banka sektöründeki ve hukuksal değişmeleri öngören üçüncü kurtarma paketinin ikinci kısmının Yunan Parlamentosunda görüşüldüğü sırada anlaşmaya karşı çıkan halk da bir kez daha sokaklara döküldü.
 
Yunan parlamentosu, Avrupa kreditörlerinin bir an önce hayata geçirilmesini istediği ülkenin banka sektöründeki ve hukuksal değişmeleri öngören üçüncü kurtarma paketinin ikinci kısmını oylamak üzere dün toplanmıştı. Parlamentonun üçüncü kurtarma paketinin ikinci kısmını görüşmek ve oylamak için toplantısı sıralarda Yunan halkı bir kez daha sokaklara döküldü. Parlamento binasının yer aldığı Sintagma Meydanı’nda toplanan halk, hükümet karşıtı sloganlar attı. Taşınmaz varlıklara getirilen ek vergilerin bir yıl daha sürdürülmesi, kira gelir vergilerinin ve ödeme süresi sona eren vergi borçlarının yeniden yapılandırılması, kredi borcunu ödemeyenlerin evlerinin ihaleye çıkarılması gibi maddelerle maliyeye ilişkin sorunları hızlandırması hedeflendiği ikinci tedbirler paketini protesto eden halk polisle karşı karşıya geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler