Yolcu uçağını yıldırım çarptı

Yıldırım çarpması sonucu uçağın bir motoruna bir süre elektrik gitmediği, bunun üzerine uçağın Atina havalanına inmek zorunda kaldığı bildirildi. 321 yolcu taşıyan Airbus 321 tipi uçağa bugün saat 02.00'da yıldırım çarptığı belirtildi. Swissair Atina tems

Yolcu uçağını yıldırım çarptı
Yıldırım çarpması sonucu uçağın bir motoruna bir süre elektrik gitmediği, bunun üzerine uçağın Atina havalanına inmek zorunda kaldığı bildirildi.
321 yolcu taşıyan Airbus 321 tipi uçağa bugün saat 02.00'da yıldırım çarptığı belirtildi.

Swissair Atina temsilcisi Ioannis Zografakis, "15 saniye kadar uçağın bir motoruna giden elektriğin kesildiğini", bunun üzerine pilotun uçağın kontrolden geçirilebilmesi için Atina havaalanına inmek için izin istediğini söyledi.

Zografakis, olayda kimsenin yaralanmadığını, uçağın kontrollerden sonra 09.40'da Atina'dan Selanik'e hareket ettiğini kaydetti. Uçağın acil iniş değil normal iniş yaptığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya