Yolcu treni kaza yaptı: 10 ölü

San Fernando Vadisi'nin Chatsworth bölgesinde seyir halinde bulunan 111 sefer sayılı Metrolink yolcu treni ile Union Pacific'e ait yük treni, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Yerel saatle 16.30'da meydana gelen kazada ölenlerin sayısının 10'a yü

Yolcu treni kaza yaptı: 10 ölü
San Fernando Vadisi'nin Chatsworth bölgesinde seyir halinde bulunan 111 sefer sayılı Metrolink yolcu treni ile Union Pacific'e ait yük treni, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Yerel saatle 16.30'da meydana gelen kazada ölenlerin sayısının 10'a yükseldiği açıklandı.

Olay yerindeki arama-kurtarma çalışmalarının halen devam ettiği öğrenilirken, yetkililer, ölü sayısının artabileceğini dile getirdi. Bu arada yaralı sayısı hakkında ise net bir rakam ifade edilmiyor.

Enkazdan çıkarılan yaralılar, olay yerinde hazır bekletilen kurtarma helikopterleri aracılığı ile hastanelere sevk ediliyor.
Metrolink adına açıklam yapan Denise Tyrrell, 3 vagon ve 1 lokomotiften oluşan yolcu treninde 220 kadar yolcunun bulunduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya