Yolcu otobüsüne füze: 10 ölü

Ukrayna'da Rus yanlıları tarafından kontrolü ele geçirilen Donetsk bölgesinin 35 kilometre güneybatısında meydana gelen olayda bir otobüse füzelerle ateş açıldığı bildirildi.Ukraynalı yetkililer tarafından yapılan açıklamada, ülkede bulunan Rus yanlıları

Yolcu otobüsüne füze: 10 ölü

Ukrayna'da Rus yanlıları tarafından kontrolü ele geçirilen Donetsk bölgesinin 35 kilometre güneybatısında meydana gelen olayda bir otobüse füzelerle ateş açıldığı bildirildi.

Ukraynalı yetkililer tarafından yapılan açıklamada, ülkede bulunan Rus yanlıları tarafından gerçekleştirildiği bildirilen saldırıda 10 sivilin yaşamını yitirdiği 13 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

Ukrayna İçişleri Bakanlı Donetsk Bölgesi'nin İdari Müdürü Vyaçeslav Abroskin, silahlı ayrılıkçıların Ukrayna ordusunun kontrol noktasına yaptıkları atışın sivilleri taşıyan bir otobüse isabet ettiğini söyledi.

Roketlerin seri bir şekilde kontrol noktasına düştüğünü aktaran görgü tanıkları ise, otobüse bir roketin isabet ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler