Yol Ortasına Yatırıp Kırbaçladılar

İran'da evlilik dışı seks yaptığı ve alkol aldığı belirlenen adam caddenin ortasında kırbaçlandı. Yol trafiğe kapatılırken 1000 kişi olayı izlemek için yolun çevresinde toplandı. Çoğunluğu erkek olan grupta kırbaçlanma anını cep telefonuyla kaydedenler ol

Yol Ortasına Yatırıp Kırbaçladılar

İran'da evlilik dışı seks yaptığı ve alkol aldığı belirlenen adam caddenin ortasında kırbaçlandı. Yol trafiğe kapatılırken 1000 kişi olayı izlemek için yolun çevresinde toplandı. Çoğunluğu erkek olan grupta kırbaçlanma anını cep telefonuyla kaydedenler olduğu görüldü.

İran'ın başkenti Tahran'ın 90 mil Batısında yer alan Qazvin bölgesinde Saeed Ghanbari adlı adam evlilik dışı seks yaptığı ve alkol aldığı iddiasıyla tutuklandı. Ahlak yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle kırbaç cezasına çarptırılan 25 yaşındaki Ghanbari yüzü maskeli polisler eşliğinde işlek bir caddeye getirildi. 1000 kişi 80 kırbaçlık cezasını çekmek üzere yüzükoyun yatırılan genç adamı izlemek üzere toplandı.

Birkaç darbeden sonra sırtı kanamaya başlayan adamı izleyen kalabalık arasında korkunç olayı cep telefonuyla videoya çekenler oldu. Bazılarıysa ceza anını daha yakından görmek için trafik lambalarına tırmandı. Kalabalığın en arkasında saf tutanlar arasında yetişkin erkeklerin omuzlarından olayı izleyen çocuklar olduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya