Yine yürüyen merdiven faciası!

45 metre uzunluğundaki yürüyen merdiven onlarca insanı yaraladı.

Yine yürüyen merdiven faciası!

Hong Kong’ta bir alışveriş merkezindeki yürüyen merdiven aniden ters yönde ve oldukça hızlı bir şekilde çalışmaya başladı. Merdivenin üzerindeki insanlar dengesini kaybedince bazılarının durumu ağır olmak üzere onlarca kişi yaralandı. 

Hong Kong’ta yürüyen merdiven dehşet saçtı. Bir alışveriş merkezindeki 45 metrelik yürüyen merdiven sebebi bilinmeyen bir şekilde aniden ters yönde gitmeye ve oldukça hzılı ilerlemeye başlayınca üzerindeki insanlar denge kuramadı.

Kimisi düştü, kimisi merdivenlerin sonuna gelince yuvarlandı. Durum böyle olunca son basamaklarda küçük çaplı bir izdiham çıktı. 

İnsanların çığlık çığlığa yardım istediği kaza sonunda onlarca kişi yaralandı. Yaralılardan bir kısmı hasteneye kaldırıldı. Durumlarının ciddi olduğu belirtiliyor. Polis olayı soruşturma altına aldı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler