Yemen'de fırtına: 32 ölü

Yetkililerin açıklamalarına göre, fırtınadan en fazla etkilenen Hadramut bölgesinde 26 sivil ile kurtarma çalışmalarına katılan 6 asker öldü, 48 kişi de kayboldu. Yemen Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih'in, kurtarma çalışmalarını yerinde izlemek üzere yak

Yemen'de fırtına: 32 ölü
Yetkililerin açıklamalarına göre, fırtınadan en fazla etkilenen Hadramut bölgesinde 26 sivil ile kurtarma çalışmalarına katılan 6 asker öldü, 48 kişi de kayboldu.

Yemen Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih'in, kurtarma çalışmalarını yerinde izlemek üzere yaklaşık 30 saat süren yağışın ve yol açtığı sellerin de yaşamı felce uğrattığı bölgeye gittiği bildirildi.

Yetkililer, Hadramut'un merkezi ve çevre bölgelerinde en az 500 evin yıkıldığını, 3 bin 500 kişinin yerlerinden olduğunu, kimi okulların geçici barınak olarak kullanıldığını söylediler.

Bu arada meteoroloji merkezi, fırtınanın yarına dek sürmesinin beklendiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya