Vücudunun yarısını verdi

42 yaşındaki Manuel Uribe, hamburger, pizza ve asitli içecekler yüzünden aldığı onca kiloyu vermeye çalışıyor.Dünyanın en ağır adamı olarak Guiness Rekorlar Kitabı'na giren Manuel, doktor kontrolünde ciddi bir diyetle kilo vermeye çalışıyor. Yaklaşık 570

Vücudunun yarısını verdi

42 yaşındaki Manuel Uribe, hamburger, pizza ve asitli içecekler yüzünden aldığı onca kiloyu vermeye çalışıyor.

Dünyanın en ağır adamı olarak Guiness Rekorlar Kitabı'na giren Manuel, doktor kontrolünde ciddi bir diyetle kilo vermeye çalışıyor. Yaklaşık 570 kilo ağırlığında olan Uriba, karbonhidrat diyetiyle vücudunun neredeyse yarısını verdi.

Diyetten önce kahvaltıda dört yumurta, pilav, bezelye ve dürümle güne başlayan dünyanın en ağır adamı "İnsanlar koca bir ineği bile yiyebileceğimi düşünüyor. Bu hormonal bir bozukluk" diyor.

'Sıradışı İnsanlar' programına konu olan 42 yaşındaki adam, 'Dünyanın en ağır adamı bu akşam sizlerle' reklamını gördüğünde ne kadar çok heyecanlandığını "O an müthişti. Doktorlar da artık daha sağlıklı olduğumu söylüyorlar" şeklinde açıklıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya