Vizeler resmen kaldırıldı!

Türkiye ile bazı ülkeler arasında imzalanan milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bakanlar Kurulu tarafından onaylanarak Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan anlaşmalardan en çok dikat çekeni ise Ukrayna ile ilgili vizelerin kaldı

Vizeler resmen kaldırıldı!

Türkiye ile bazı ülkeler arasında imzalanan milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bakanlar Kurulu tarafından onaylanarak Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan anlaşmalardan en çok dikat çekeni ise Ukrayna ile ilgili vizelerin kaldırılması anlaşması..

22 Aralık 2011 tarihinde Ankara'da imzalanan "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Ukrayna Bakanlar Kurulu Arasında Vatandaşların Karşılıklı Seyahatlerine İlişkin Usullere Dair Anlaşma" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Anlaşmanın hükümlerine göre, her iki devletin vatandaşları geçerli seyahat belgelerine dayanarak, kesintisiz kalış süreleri giriş yaptıkları tarihten itibaren 30 günü aşmamak kaydıyla, vizesiz olarak diğer taraf devletin ülkesine girecek, topraklarından çıkabilecek, transit geçebilecek

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya