Venezuela'da gösteri...

Venezuela muhalifleri ülkenin yaşadığı sıkıntı için devleti suçluyorlar. Caratas'da muhalifler ve rejim yanlıları karşı karşıya geldiler. Muhalifler beyaz tshirt giydiler.  Muhalif lideri Henrry Ramos Gösteri sırasında ''Bürokrasinin ve askeri bir çetenin

Venezuela'da gösteri...

Venezuela muhalifleri ülkenin yaşadığı sıkıntı için devleti suçluyorlar. Caratas'da muhalifler ve rejim yanlıları karşı karşıya geldiler. Muhalifler beyaz tshirt giydiler. 

Muhalif lideri Henrry Ramos Gösteri sırasında ''Bürokrasinin ve askeri bir çetenin bizi durdurması söz konusu olamaz. Nicolas bizi bu trajediden kurtar, istifa et. Bunu venezuela'nın iyiliği için yap.'' sözleri ile arkasından gelen muhaliflere destek oldu. 

Muhalifler ülkenin ekonomik sıkıntısının nedeninin devlet olduğunu savunuyorlar.

Devlet yanlıları ise Caratas'da gösteri yaparak Nikolas Mardura'yı desteklediler. Nikolas Madura ise gösteri sonunda konuşmasında ''Hiçbir koşul altında oligarşiye teslim olmayacağıma yemin ederim.''dedi ve aynı zamanda Obama'nın Venezuela'lılara yönelik yaptırımların uzatma kararını kınayarak ''Venezuela'ya saygı duyun.''dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya