Uzay mekiğine hava engeli

Amerikan Havacılık ve Uzay Kurumu (NASA), Endeavour uzay mekiğini kötü hava koşullarından ötürü bugün Florida'ya indirmekten vazgeçti.NASA'dan yapılan açıklamada, uçuş direktörünün Florida'daki Cape Canaveral uzay üssüne ikinci ve son iniş girişiminden kö

Uzay mekiğine hava engeli

Amerikan Havacılık ve Uzay Kurumu (NASA), Endeavour uzay mekiğini kötü hava koşullarından ötürü bugün Florida'ya indirmekten vazgeçti.

NASA'dan yapılan açıklamada, uçuş direktörünün Florida'daki Cape Canaveral uzay üssüne ikinci ve son iniş girişiminden kötü hava koşulları nedeniyle vazgeçtiği belirtildi.

NASA yetkilileri, uçuş sorumlularının, mekiği ilerleyen saatlerde alternatif iniş noktası olan Kaliforniya eyaletindeki Edwards üssüne indirmeye karar vermeden önce, Florida için yarınki hava tahmin raporlarını beklediklerini kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya