Ünlü aktöre canlı yayında gözaltı

Ünlü aktör ABD Başkanı Trump'u protesto ederken canlı yayında gözaltına alındı.

Ünlü aktöre canlı yayında gözaltı

ABD'li ünlü oyuncu Shia LeBeouf internette canlı yayınladığı Trump karşıtı protesto sırasında polis tarafından kelepçelenerek gözaltına alındı.


Hollywood yıldızı LeBeouf Donald Trump’ın 20 Ocak’taki yemin töreninden beri New York’ta protesto gerçekleştirip, bunu canlı olarak internette yayınlıyordu.

Kendisine katılan bir grup protestocu ile birlikte “He will not divide us” (Bizi böleyemecek) sözlerini tekrarlayan LeBeouf, canlı yayın sırasında kelepçelenerek polis tarafından götürüldü.

Aktörün gözaltına almasının sebebi ise bir kişinin kendisi hakkında şikayette bulunması. İddiaya göre şikayetçi olan kişi, kendisiyle aynı fikirde olmadığını söylediği için aktör tarafından tartaklanmış.

Polisten yapılan açıklamada LeBeouf’ün ismi açıklanmayan bu kişinin atkısını çekip, yüzünü çizdiği belirtildi.




OLAYLARIN İNSANI

30 yaşındaki aktörü yakından takip edenler bunun Lebeaouf için sıradan bir gün olduğunu biliyorlar. Daha önce alkol problemi nedeniyle rehabilitasyon gören LeBeouf, çıkardığı olaylar yüzünden daha önce de birkaç kez tutuklanmıştı.

Transformers serisiyle yıldıızı parlayan, pornografik sahneler içerdiği gerekçesiyle çok sayıda ülkede gösterime girmesi yasaklanan olaylı film Nymphomaniac’ta rol alan LeBeouf, 2014 yılında 5 gün boyunca kafasına ‘I am not famous anymore’ (artık ünlü değilim) yazılı bir kese kağıdı geçirip hayranlarıyla tek tek buluştuğu eylemle de adından söz ettirmişti.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya