Ülke kan gölüne döndü: 25 ölü, 40 yaralı!

Pakistan'da seçim günü oy kullanma merkezinde meydana gelen bombalı saldırıda 25 kişi hayatını kaybetti, en az 40 kişi yaralandı.

Ülke kan gölüne döndü: 25 ölü, 40 yaralı!

Pakistan'ın Ketta kentinde kalabalık bir oy kullanma merkezi dışında meydana gelen patlamada 25 kişi öldü, 40 kişi yaralandı.

BOMBALI SALDIRIDA 25 ÖLÜ, 40 YARALI

Pakistan'da oy kullanma işlemi bugün başladı. Bir oy kullanma merkezine yapılan bombalı saldırıda en az 25 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi ise yaralandı.

MİLLETVEKİLİ ADAYINA EL BOMBALI SALDIRI

Öte yandan sabah saatlerinde Milli Müslüman Liginin (MML) milletvekili adayı Faysal Nedim, seçim ofisine düzenlenen el bombalı saldırıda yaralandı. Polis yetkilisi Adil Çandio, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin ülkenin güneyindeki Latifabad'da oy kullanma işleminin başlamasına saatler kala Nedim'in ofisine el bombası attığını açıkladı.

Nedim ve şoförü, ofise girdikleri sırada düzenlenen saldırıda yaralandı. İkili, çevredeki hastanelere kaldırılırken sağlık durumlarına ilişkin bir açıklama yapılmadı. Polis, olay yerinden kaçan saldırganların yakalanması için operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler