Uçakta mastürbasyon yapınca...

İngiliz Havayolları uçağı ile Jamaıka'nın başkenti Kingston'dan Londra'ya gitmekte olan bir kadın yolcu, uçakta mastürbasyon yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındıAmerikan medyasına da yansıyan haberlere göre, adı açıklanmayan 46 yasındaki kadın yolcu, uça

Uçakta mastürbasyon yapınca...

İngiliz Havayolları uçağı ile Jamaıka'nın başkenti Kingston'dan Londra'ya gitmekte olan bir kadın yolcu, uçakta mastürbasyon yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı

Amerikan medyasına da yansıyan haberlere göre, adı açıklanmayan 46 yasındaki kadın yolcu, uçak seyir halindeyken üstündeki giysileri çıkarıp kendi kendine cinsel içerikli davranışlar sergilemeye ve mastürbasyon yapmaya başladı.

Aşırı alkollü olduğu sanılan kadın, Londra'ya inen uçak ekibinin olayı polise haber vermesinin ardından inişte gözaltına alındı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya