Uçak düştü: 6 ölü

Rusya Olağanüstü Hal Bakanlı'ğının verdiği bilgiye göre uçuş sırasında uçakta bulunan 6 kişiden dördü kaza anında yaşamını yitirdi. Ancak daha sonra diğer iki kişinin de kaldırıldıkları hastanede öldükleri belirtildi.Uçağın askeri eğitim olduğunu kaydeden

Uçak düştü: 6 ölü

Rusya Olağanüstü Hal Bakanlı'ğının verdiği bilgiye göre uçuş sırasında uçakta bulunan 6 kişiden dördü kaza anında yaşamını yitirdi. Ancak daha sonra diğer iki kişinin de kaldırıldıkları hastanede öldükleri belirtildi.

Uçağın askeri eğitim olduğunu kaydeden yetkililer, kazanın Voronej ve Belgorod bölgesi sınırları içinde düştüğünü yazdı. Yaşamını yitiren pilot ve ekipten ikisinin Rusya vatandaşı olmadığı da gelen bilgiler arasında.

Geçen yıl Rusya Devlet Havayolları Kuruluşu GTK Rossiya Voronej bölgesinde üretilen An-148 model uçaklarda kapıların kilitlenmesi, motor ve APU sisteminde sorunlar olduğu gerekçesi ile sert bir şekilde eleştirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya