Uçağa bir el atın da itelim!

Çin'de, ülkenin güneyindeki Guilin bölgesinden kalkan uçak Henan bölgesinin başkenti Zhengzhou'daki havaalanına indi. Ancak CRJ7 tipindeki uçak, indikten hemen sonra arızalandı ve yolcuları indirmek için aprona yaklaşamadı. Bunun üzerine önce havaalanında

Uçağa bir el atın da itelim!
Çin'de, ülkenin güneyindeki Guilin bölgesinden kalkan uçak Henan bölgesinin başkenti Zhengzhou'daki havaalanına indi. Ancak CRJ7 tipindeki uçak, indikten hemen sonra arızalandı ve yolcuları indirmek için aprona yaklaşamadı.

Bunun üzerine önce havaalanındaki birkaç görevli uçağı itmeye başladı. Ancak yerinden oynamayınca, uçaktaki 69 yolcu ile 7 mürettebat da inerek itmeye yardımcı oldu. Uçak ancak iki saatte aprona getirilebildi. Bir havaalanı görevlisi, "20 ton ağırlığında orta boy bir uçak olduğu için şükredelim. Daha büyük olsaydı mahvolmuştuk" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya