Türk'ün ilginç kaçışı

Düsseldorf kenti yakınlarında bulunan Willich Hapishanesi'nde cezasını çeken uyuşturucu kaçakçısı Türk'ün, mahkumların dışarıda satılması için yaptıkları el işlerinin yerleştirildiği kartonların arasına gizlendiği ve özel kurye şirketinin aracında hapisha

Türk'ün ilginç kaçışı
Düsseldorf kenti yakınlarında bulunan Willich Hapishanesi'nde cezasını çeken uyuşturucu kaçakçısı Türk'ün, mahkumların dışarıda satılması için yaptıkları el işlerinin yerleştirildiği kartonların arasına gizlendiği ve özel kurye şirketinin aracında hapishaneyi terk ettiği ortaya çıktı.

Daha sonra kamyonun arkasındaki brandayı kesen Türk, araç hapishaneden uzaklaşınca atlayarak kayıplara karıştı. Hapishane müdürü Beate Peters, olay sonrası yaptığı basın toplantısında, “Dört yıldan beri hükümete hapishanenin güvenliğinin yükseltilmesi çağrısı yapıyorduk. Çok utanıyoruz. Muhtemelen ona hapishane içinden ve dışından yardım eden birileri var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya