Türkmen bölgeleri bombalanıyor

Cebel Ekrad bölgesinin komutanı 62 yaşındaki Ebu Fıras, Ebu Firas, “Esed para ile kandırılmış gençleri ölüme gönderiyor. Ama biz halkımız için savaşıyoruz. Şu anda bizi sarsan bombardıman Türkmen bölgesine yapılıyor.Esed Türkmenler’i cezalandırıyor çünkü

Türkmen bölgeleri bombalanıyor

Cebel Ekrad bölgesinin komutanı 62 yaşındaki Ebu Fıras, Ebu Firas, “Esed para ile kandırılmış gençleri ölüme gönderiyor. Ama biz halkımız için savaşıyoruz. Şu anda bizi sarsan bombardıman Türkmen bölgesine yapılıyor.

Esed Türkmenler’i cezalandırıyor çünkü onlar da halkının özgürlüğü için bizim yanımızda savaşıyor. Türkmenler’in yaşadığı Rabia, Dıhmıslıe, Hadran gibi bölgeleri Esed askerlerinden temizlemek için biz onlara yardım ettik. Şimdi de onlar bize omuz veriyor” diye konuştu.
 
Ebu Firas yaşadıklarını, “Esed askerlerinden ele geçirdiğimiz silahlarla savaşıyoruz. Yani onun silahıyla yine onu vuruyoruz. Düşürdüğümüz helikopterleri de yine onlardan ele geçen roketlerle indiriyoruz” sözleriyle dile getirdi. Ebu Firas, “Suriye’nin geleceğinden umutluyuz.
 
Ailemizle birlikte huzur içerisinde yaşayabileceğimiz bir ülke hayal ediyoruz. Bunu kolay olmadığını ve olmayacağını da yaşayarak görüyoruz. Ancak savaştığımız tek güç ordu değil biz aynı zamandaHizbullah’la da bir mücadele yürütüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya