Türkler Libya'da mahsur kaldı!

Reuters ajansının, taşımacılık kaynaklarına dayandırdığı haberinde, Libya'nın Akdeniz kıyısındaki Bingazi, Trablus ve Misurata limanlarında faaliyetlerin durdurulduğu belirtildi.İtalyan taşımacılık şirketi Tarros Spa'nın direktörü John Bader, Reuters'a ya

Türkler Libya'da mahsur kaldı!

Reuters ajansının, taşımacılık kaynaklarına dayandırdığı haberinde, Libya'nın Akdeniz kıyısındaki Bingazi, Trablus ve Misurata limanlarında faaliyetlerin durdurulduğu belirtildi.

İtalyan taşımacılık şirketi Tarros Spa'nın direktörü John Bader, Reuters'a yaptığı açıklamada, "İtalya'daki hat yöneticimiz, Trablus, Bingazi ve Misurata limanlarının hepsinin bu sabah itibariyle kapatıldığını söyledi" dedi.

GÖZLER KADDAFİ'DE

Libya'da iç kargaşa sürerken, dün ilk kez kameraların karşısına geçen Devlet Başkanı Muammer Kaddafi kısa bir süre sonra bugün bir açıklama daha yapacağı bildirildi.

El Arabiya, devlet televizyonuna dayandırdığı haberinde, Kaddafi'nin konuşmasında "önemli reformlar" açıklayacağını belirtti. El Arabiya'nın haberine göre, Kaddafi yetkilerinin bir kısmını yerel yönetimleri devredeceğini ve yerel yönetimlere kendi bütçelerinin kontrolünü vereceğini söyleyecek.

Reuters'ın limanlarla ilgili iddiası, resmi ya da başka kaynaklarca henüz doğrulanmadı. Kaddafi'nin konuşmasında bu konuya değinip değinmeyeceği ise netleşmedi. Limanların kapatılmış olması durumunda bunun, Libya'daki Türklerin tahliye edilmesi sürecini nasıl etkileyeceği de bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya