Türkiye'den Mısır'a destek sürüyor!

Antalya'da bir grup, Mısır'da yaşanan olaylara karşı ülke hükümetinin sergilediği tutumu protesto ederek basın açıklaması yaptı.Kışlahan Meydanı'nda toplanan Özgür-Der üyesi bir grup, Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek aleyhinde sloganlar attı. Arapça ve İ

Türkiye'den Mısır'a destek sürüyor!

Antalya'da bir grup, Mısır'da yaşanan olaylara karşı ülke hükümetinin sergilediği tutumu protesto ederek basın açıklaması yaptı.

Kışlahan Meydanı'nda toplanan Özgür-Der üyesi bir grup, Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek aleyhinde sloganlar attı. Arapça ve İngilizce dövizler taşıyan grup, Mısır hükümetinin göstericilere karşı tutumunu protesto etti.

Grup adına açıklama yapan Büşra Doğmuş, Tunus ile başlayan Mısır ile gelişen toplu halk ayaklanmalarının ezilen halklar için umut olduğunu söyledi. Kalplerinin Tahrir Meydanı'ndaki göstericilerle birlikte attığını ifade eden Doğmuş, ''Mısırlıların Mübarek'e karşı hak ve özgürlük mücadelelerini gönülden destekliyoruz. Mısır yönetiminin halkın isyanı karşısında dayanması mümkün değildir'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler