Türkiye Turizmde İkinci Sırada

İsveç'te yayınlanan Aftonbladet gazetesinin turizm ilavesinde tür operatörlerinin verdikleri bilgiler ışığında oluşturulan sıralamaya göre Türkiye, listede ikinci sırada yer aldı. Listede en büyük gerilemeyi ise Yunanistan'ın yaşadığı görüldü. Yunanistan,

Türkiye Turizmde İkinci Sırada

İsveç'te yayınlanan Aftonbladet gazetesinin turizm ilavesinde tür operatörlerinin verdikleri bilgiler ışığında oluşturulan sıralamaya göre Türkiye, listede ikinci sırada yer aldı.

 Listede en büyük gerilemeyi ise Yunanistan'ın yaşadığı görüldü. Yunanistan, servis kalitesi bakımından Akdenız ülkelerı arasında sonuncu oldu.

Aftonbladet'in genel sıralamasına göre ilk 5 sıra şöyle: "Balearlar, Türkiye, İspanya, Kanarya Adaları ve Mısır." Öte yandan gazete Türkiye'nin başarı sebeplerini ise şöyle sıralıyor; "Havayolları bağlantısı bakımından çok iyi, otel, fiyat ve hizmette birinci, Akdeniz'in en kaliteli otelleri Türkiye'de." Öte yandan bu sene İsveç'ten 400 binin üzerinde turistin Türkiye'yi ziyaret edeceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler