Türk ünlülere Moskova'da bozgun!

Rusya, İngiltere, Romanya, Brezilya, Beyaz Rusya, Slovenya, Litvanya, Polonya, Almanya, Japonya, Kore, Ukrayna, Slovakya, İsrail, Hollanda ve Türkiye'nin yer aldığı 16 ülkenin mücadele ettiği turnuva 12 Hazirana kadar devam edecek. 4 gruptan oluşan turnuv

Türk ünlülere Moskova'da bozgun!
Rusya, İngiltere, Romanya, Brezilya, Beyaz Rusya, Slovenya, Litvanya, Polonya, Almanya, Japonya, Kore, Ukrayna, Slovakya, İsrail, Hollanda ve Türkiye'nin yer aldığı 16 ülkenin mücadele ettiği turnuva 12 Hazirana kadar devam edecek. 4 gruptan oluşan turnuvada Türkiye C Grubu'nda Romanya, Kore, Beyaz Rusya ile aynı grupta yer aldı. Türk ünlüler ilk maçlarında Romanya'ya 9-0, Belarus'a 1-0 ve Kore ünlülerine 4-3 yenilerek turnuvadan puansız ayrıldı.
 
Şöhreti Rusya'da yakalayan ve Rus kızlarının yeni fenomeni olan şarkıcı Adil Karaca, Romanya maçı sonunda yaptığı açıklamada, "Sanatçı arkadaşlarımı yalnız bırakmamak için bugün sahaya çıktım. Yoksa bugün akşam sahneye çıkacağım için kenardan arkadaşlarıma destek olurum zannettim. Ama kendimi sahada buldum. Sanatçı arkadaşlarımın çoğu ile ilk defa maç esnasında bir araya geldik. Eğer daha önce bir iki hazırlık maçı yapsak ve bir birimizi sahada tanısaydık, böyle bir sonuç çıkmazdı. Üstelik karşı takımda 2-3 tane eski profesyonel futbolcu ve sanırım 2 tanede eski hakem vardı. Zaten gollerin tamamını da onlar attı" dedi.
 
Karşılaşmaları kenardan takip edip taktik veren Zafer Peker, "Uluslararası bir turnuva haline gelen Art-Football'a bu sene Türkiye olarak ilk defa katıldık. Bende burada bu organizasyon içerisindeyim. Sanat ve sanatçıların katıldığı futbol turnuvası bu. Biz ilk defa katıldık tabi birazda tecrübe oldu tabi. Yani daha kuvvetli bir kadro ile de burada olabilirdik ama biz işin çok profesyonel olduğunu düşünmemiştik ama gayet kuvvetli futbol takımları var. Ama bizde gayet güzel Türkiye'yi temsil ettiğimize inanıyorum. Neşeli ve güzel maçlar oldu. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bundan sonraki senelerde daha kuvvetli bir kadro ile daha tecrübeli bir şekilde Türkiye'yi daha iyi temsil edeceğimize inanıyorum. Moskova'da her yıl düzenlenecek bir festival olacağını öğrenmiş bulunuyoruz, bundan sonraki yıllarda inşallah başka sanatçı arkadaşlarımız Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini düşünüyorum" dedi.
 
Türkiye'nin kadrosunda şu ünlüler bulunuyordu:
Feridun Düzağaç (şarkıcı ve besteci)
Adil Karaca (şarkıcı ve besteci)
Cansel Elçin (dizi oyuncusu)
Mehmet Esen (tiyatro ve dizi oyuncusu)
İbrahim Kendirci (dizi oyuncusu)
Koray Kasap (fotoğrafçı, yönetmen)
Ender Alkan (eski milli futbolcu)
Adnan Ilgın (eski milli futbolcu)
Mustafa Kemal Öztürk (Badem Grubu'nun solisti)
Umut Zen (şarkıcı)
Olgu Baran Kubilay (oyuncu, yönetmen)
Uğur Akyürek (şarkıcı ve besteci)
Halit Nart (yapımcı, şarkıcı)
Cem Tekin (şarkıcı ve besteci)
Deniz Cem (şarkıcı ve besteci)
Burhan Şahin (karikatürist)
İsmail Burak Eskioğlu (iş adamı)
Akif Özçoban (müzisyen)
Serhan Yılmaz (müzisyen)
Ferhat Çobanoğlu (menejer)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya