Türk mahallesinde patlama: 3 ölü

Fransa'daki yetkili makamlar, ölen Türk'ün kimliğini Cengiz Aydın Gündoğ olarak açıkladı. Ölen iki kişiden birinin Sırp, diğerinin de Polonya kökenli olduğu belirtildi ancak kimlikleri hakkında bilgi verilmedi. Rue d'Enghien sokağında Türklerin iş yerleri

Türk mahallesinde patlama: 3 ölü

Fransa'daki yetkili makamlar, ölen Türk'ün kimliğini Cengiz Aydın Gündoğ olarak açıkladı. Ölen iki kişiden birinin Sırp, diğerinin de Polonya kökenli olduğu belirtildi ancak kimlikleri hakkında bilgi verilmedi.
 
Rue d'Enghien sokağında Türklerin iş yerlerinin bulunduğu caddede ve Ahmet Kaya Kültür Merkezi karşısında bulunan 5 katlı binada dün yaşanan patlamada 1 kişi de ağır şekilde yaralanmıştı. Patlamanın nedeni hakkında basına açıklamalarda bulunan Paris İtfaiye kurtarma ekibi şefi Eric Moulin, binanın giriş katının araba tamir garajı olarak kullanıldığını, patlamanın büyük ihtimalle garajdaki benzin veya gaz meydana gelmiş olabileceğini söylemişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler