Türk kundakçısı yakalandı!

Almanya'nın Schleswig-Holstein eyaletindeki Elmshorn kentinde polis bir Türk'e ait kafeyi kundaklayarak 16 kişinin yaralanmasına yol açan kundakçı yakalandı.Alman ARD kanalı kundaklama olayına geniş yer verdi. Kentte bulunan Bülent Çelik’e ait 3 katlı bin

Türk kundakçısı yakalandı!

Almanya'nın Schleswig-Holstein eyaletindeki Elmshorn kentinde polis bir Türk'e ait kafeyi kundaklayarak 16 kişinin yaralanmasına yol açan kundakçı yakalandı.

Alman ARD kanalı kundaklama olayına geniş yer verdi. Kentte bulunan Bülent Çelik’e ait 3 katlı binanın alt katında bulunan "Alman-Türk Kültür Evi" isimli kafe tümüyle yanarken, alkollü, 41 yaşındaki Alman saldırganın benzin dökerek binayı içerisinde bulunan yaklaşık 25 kişiyle yakmaya çalıştığı belirlendi. Saldırganın kafeyi daha önce çok gürültü yapıldığı iddiasıyla birkaç kez şikayet ettiği ortaya çıktı.

Saldırganın yan binada oturduğu, daha önce de kafede oturanlara bıçakla saldırdığı ifade edilirken, kundaklama olayı ardından kaçarken üzerinde balta ve bıçak olduğu ve “Hepinizi yakacağım” diye bağırdığı ileri sürüldü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya