Türk işçilerden rüşvet alan Rus...

Rusya'nın kuzeybatı bölgesinde, Karelya Cumhuriyeti Çalışma Bakan Birinci Yardımcısı Givi Karapetov, Türk işçilerin yatakhanede kalması için 50 bin ruble (yaklaşık bin 200 dolar) rüşvet alırken suçüstü yakalandı. Yerel basında yer alan haberlere göre, Bak

Türk işçilerden rüşvet alan Rus...
Rusya'nın kuzeybatı bölgesinde, Karelya Cumhuriyeti Çalışma Bakan Birinci Yardımcısı Givi Karapetov, Türk işçilerin yatakhanede kalması için 50 bin ruble (yaklaşık bin 200 dolar) rüşvet alırken suçüstü yakalandı.
 
Yerel basında yer alan haberlere göre, Bakan Birinci Yardımcısı Karapetov makam odasında bölgede faaliyet gösteren bir inşaat firması yetkilisiyle görüştü. Görüşme ihbarını değerlendiren Rus güvenlik güçleri makam odasını bastı. Karapetov, inşaat firması yetkilisinden 50 bin ruble rüşvet alırken her ikisi de gözaltına alındı. İddialara göre Bakan Birinci Yardımcısı rüşvet karşılığında 90 Türk inşaat işçisinin bir yatakhanede kalmasını sağlayacaktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Güvenlik güçleri bürokratın daha önce de 300 bin ruble rüşvet aldığını iddia ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya