Tren istasyonunda şiddetli patlama!

Rusya'daki Volgograd Oblastı'nın merkezi olan Volgograd şehrinde bulunan tren istasyonunda bugün bir patlama yaşandı. İlk belirlemelere göre 18 kişi hayatını kaybetti.Rus Ria Novosti haber ajansında yer alan habere göre, tren istasyonun girişinde bulunan

Tren istasyonunda şiddetli patlama!

Rusya'daki Volgograd Oblastı'nın merkezi olan Volgograd şehrinde bulunan tren istasyonunda bugün bir patlama yaşandı. İlk belirlemelere göre 18 kişi hayatını kaybetti.

Rus Ria Novosti haber ajansında yer alan habere göre, tren istasyonun girişinde bulunan metal detektörlerinin yakınında bir intihar bombacısı kendisini havaya uçurdu ve patlama sonucu ilk belirlemelere göre 18 kişi hayatını kaybetti, 40’dan fazla kişi ise yaralandı.

Patlama sonrası tren istasyonu boşaltıldı. Binaya giriş-çıkışlar şu an için yasaklandı. Olay yerinde çalışmalar devam ediyor. Yerel saat ile 12:45’de meydana gelen patlamanın olduğu istasyon Rusya’nın güney bölgeleri için bir aktarım istasyonu görevi de gördüğü için günde 3 bin 500 yolcunun kullandığı bir istasyon.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler