Trabzonspor zorlu deplasmanda

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında PSV Eindoven'a kendi evinde 2-1 mağlup olan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.Spor Toto Süper Lig 27. hafta mücadelesinde Trabzonspor, deplasmanda Kayse

Trabzonspor zorlu deplasmanda

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında PSV Eindoven'a kendi evinde 2-1 mağlup olan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig 27. hafta mücadelesinde Trabzonspor, deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Kayseri Kadir Has Stadı'ndaki mücadeleyi hakem İlker Meral yönetecek. Meral'in yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Hakan Yemişken yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Hüseyin Sabancı olacak.

Saat 16:00'da başlayacak karşılaşmayı Haber61.net Canlı Anlatım Servisi üzerinden takip edebilirsiniz.

TRABZONSPOR'DA ZOKORA SEVİNCİ

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında PSV Eindoven'a kendi evinde 2-1 mağlup olan Trabzonspor, lige galibiyetle dönerek hem zirve takibini sürdürmek, hem de rövanş maçı öncesi moral bulmak istiyor.

Afrika Kupası nedeniyle Fildişi Sahili Milli Takımı'nda yer alan Didier Zokora'nın geri dönmesi bordo mavili ekipte yüzleri güldürürken; uzun süredir sakatlıkları bulunan Robert Vittek ve Tayfun Cora Kayseri deplasmanında da takımdaki yerini alamayacak.

KAYSERİSPOR'DA SARI ALARM

Geçtiğimiz hafta Galatasaray deplasmanından 1-0'lık mağlubiyet ile dönen Kayserispor, Trabzonspor'u kendi evinde devirerek çıkışa geçmeyi amaçlıyor.

Sakatlıkları süren Franco Cangele ve Engin Bekdemir'den yoksun olan ev sahibi ekipte, 6 oyuncunun ceza sınırında olması ise teknik direktör Şota Arveladze'yi endişelendiriyor. Sarı kırmızılı ekipte savunma oyuncuları Pekarik, Hasan Ali, Zurab ve Eren'in yanı sıra kalec Navarro ile Troisi Trabzonspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

TRABZONSPOR KAYSERİ'DE GALİBİYETE HASRET

Trabzonspor ile Kayserispor, Kayseri'de yapacakları maç ile ligde 32. kez karşı karşı karşıya gelecekler.

İki takım arasında bugüne dek yapılan 31 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 19-5 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, 56 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 31 gol gördü.

Kayseri'de son 6 sezonda oynanan maçlarda ise bordo mavili ekibin galibiyeti bulunmuyor. Karadeniz ekibi deplasmandaki son 6 maçında, sarı kırmızılılardan 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik alabildi. Trabzonspor, Kayseri'de yaptığı toplam 15 maçta ise, 6 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı.

SÜPER LİG'İN VAZGEÇİLMEZLERİ KARŞI KARŞIYA
Süper Lig'de bu sezon takımının oynadığı tüm maçlarda 90 dakika oynayan sadece 2 oyuncu var.

Kayserispor takımının sol beki Hasan Ali Kaldırım ve Trabzonspor kalecisi Tolga Zengin 26 haftada toplam 2340 dakika sahada kaldı. İki oyuncu da bu sezon takımının tüm maçlarında 90 dakika sahada kalırken Hasan Ali Kaldırım 3 sarı kart, Tolga Zengin ise 2 sarı kart gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya