Trabzon'da Satranç ,Masa Tenisi turnuvası

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle her yıl Trabzon Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Satranç ve Masa Tenisi Turnuvası" bu yıl da yoğun ilgi görüyor. Vatandaşların her yıl daha fazla ilgi gös

Trabzon'da Satranç ,Masa Tenisi turnuvası

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle her yıl Trabzon Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Satranç ve Masa Tenisi Turnuvası" bu yıl da yoğun ilgi görüyor. 

Vatandaşların her yıl daha fazla ilgi gösterdiği turnuva, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun start vermesiyle Mehmet Akif Ersoy Spor Kompleksinde başladı.
 
Trabzon Belediyesi Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan ve Necip Sevinç ile Gençlik Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı'nın da hazır bulunduğu açılış öncesi katılımcılara bir konuşma yapan Gümrükçüoğlu, turnuvaya gösterilen yoğun ilgiden oldukça mutlu olduğunu ifade ederek " Bizim evlatlarımız, yavrularımız bu ülkenin geleceğidir. Burada bulunan genç kardeşlerim ilerde bu ülkeyi yönetecek kişilerdir. Bu münasebetle kendilerine yetiştiren ailelerine geleceğimiz adına teşekkür ediyorum.
Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle düzenlediğimiz bu güzel turnuvada bizlere bu vatanı kanları ve canlarını vererek emanet eden dedelerimizi de minnetle anıyoruz. Sizler anneler babalar olarak böyle pırı pırıl gençler yetiştirerek dedelerimizin emanetine en güzel şekilde layık olduğunuzu gösteriyorsunuz.
 
Yavrularımızın zihinlerini geliştiren satrançta ve masa tenisinde çok iyi bir turnuva çıkartarak barış ve kardeşlik içerisinde yarışacaklarına inanıyorum. Bu salonların sahipleri gençlerimizdir. Buralar sizlerle güzelleşiyor. Bizde Belediye olarak tüm imkanlarımızla sizlere destek olmaya ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazırız. Bu vesile ile böyle güzel bir etkinliğin yapılmasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı
 
Açılışın ardından turnuvaların yapıldığı salonları gezen Gümrükçüoğlu, küçük bir kız öğrenciyle yaptığı kısa süreli maçla masa tenisindeki hünerini sergiledi. Ardından satranç turnuvasının yapıldığı salona geçen Gümrükçüoğlu Gençlik Spor İl Müdürü Yazıcı ile satranç masasında kozlarını paylaştı. Kendileri için özel yapılmış masalarda yarışan görme engelli sporcuları da ziyaret eden Gümrükçüoğlu azimlerinden dolayı sporcuları tebrik etti.
 
Kurtuluş etkinlikleri kapsamında Yomra Spor kompleksinde gerçekleştirilen Badminton turnuvasını da ziyaret eden Gümrükçüoğlu kısa bir badminton maçının ardından gençlere başarı dileyerek bol bol fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya