Trabzon'da kariyer zirvesi

Her yıl olduğu gibi bu yılda Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü'nün düzenlemiş olduğu ve bu yıl TAV Holding'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek Kariyer Zirvesi'ne birbirinden önemli isimler katılıyor. Türkiye'nin önde gelen iş ad

Trabzon'da kariyer zirvesi

Her yıl olduğu gibi bu yılda Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü'nün düzenlemiş olduğu ve bu yıl TAV Holding'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek Kariyer Zirvesi'ne birbirinden önemli isimler katılıyor. Türkiye'nin önde gelen iş adamları, girişimcileri ve uzmanlarının katılacağı Kariyer Zirvesi 2015 konuşmacıları ise şöyle: İş Bankası ve Şişe Cam Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, Albaraka Türk Bankası Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, Daikin Ceo'su Hasan Önder, BBDO Strateji Başkanı Haluk Sicimoğlu, Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç'un yanı sıra ünlü oyuncular Kenan Ece ve Selin Şeker'ci de Zirve'nin söyleşi kısmında katılımcılarla beraber olacaktır. TAV Holding ana sponsorluğunda düzenlenen Kariyer Zirvesi 2015 20-21 Mart tarihlerinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turhan Kongre ve Kültür Merkezin'de gerçekleştirilecek ve 2 gün boyunca 10:30'da başlayıp 17:00'da sonlanacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler