Trablus'ta cephanelikte patlama!

Bir cephanelikte kaza sebebiyle meydana geldiği sanılan patlamaların ardından gökyüzüne yoğun dumanlar yükseldi. Bölgedeki yollar trafiğe kapatılırken, çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi.Muammer Kaddafi karşıtlarının kontrolü sağlamasından bu yana Trabl

Trablus'ta cephanelikte patlama!

Bir cephanelikte kaza sebebiyle meydana geldiği sanılan patlamaların ardından gökyüzüne yoğun dumanlar yükseldi. Bölgedeki yollar trafiğe kapatılırken, çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi.

Muammer Kaddafi karşıtlarının kontrolü sağlamasından bu yana Trablus'ta önemli bir saldırı düzenlenmemişti. Bu arada Kaddafi'nin doğum yeri Sirte'ye bugün yeni bir saldırı başlatan yeni yönetimin askerleri ile Kaddafi güçleri arasında şiddetli çatışmalar meydana geldiği belirtildi.

Öte yandan Bingazi'de basın toplantısı düzenleyen Milli Geçiş Konseyi Başkanı Mustafa Abdülcelil, geçici hükümetin bir hafta içerisinde açıklanacağını söyledi. Abdülcelil, Sebha ve Vadan'da ele geçirdikleri bazı silahların ise uluslararası anlaşmalarla yasaklı olduğundan şüphelendiklerini ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya