Trablus'a saldırı başladı

'TRABLUS'TA SİLAH SESLERİ DUYULUYOR'Libya'da muhaliflerin NATO güçleriyle ortak başkentTrablus'a saldırı başlattıkları bildirildi. Associated Press muhabirleri de başkentte olağan dışı silah sesleri ve patlamalar duyduklarını söylediler.Associated Press h

Trablus'a saldırı başladı

'TRABLUS'TA SİLAH SESLERİ DUYULUYOR'
Libya'da muhaliflerin NATO güçleriyle ortak başkentTrablus'a saldırı başlattıkları bildirildi. Associated Press muhabirleri de başkentte olağan dışı silah sesleri ve patlamalar duyduklarını söylediler.

Associated Press haber ajansında yer alan haberde, NATO uçaklarının akşamüstü başlattıkları ağır bombardımanın ve çatışmaların başkent Trablus'ta yabancı gazetecilerin kaldığı otelin yakınında meydana geldiği yer alıyor.

ULUSAL GEÇİŞ KONSEYİ BAŞKANI: "KRİTİK SAATLER BAŞLADI"
Libya'da muhaliflerin kurduğu Ulusal Geçiş Konseyi Başkan Yardımcısı Abdül Hafız Goga da Reuters haber ajansına yaptığı açıklamada ''Kritik saatler başlamıştır. Trablus ayağa kalkmıştır'' dedi.

Muhalifler birkaç gün önce Trablus'un batısındaki Zaviye kentinin kontrolünü ele geçirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya