Torununu Mezardan Çıkarıp Yedi

Fakirlik ve açlığın pençesinde resmen kıvranan Kuzey Kore'den inanılmaz haberler geliyor.Gelen haberlere göre geçtiğimiz günlerde ülkede açlıktan kıvranan bir baba iki çocuğunu, bir dede de ölmüş torununu keserek yedi. TAM 10 BİN KİŞİ YAMYAMLAR TARAFINDAN

Torununu Mezardan Çıkarıp Yedi

Fakirlik ve açlığın pençesinde resmen kıvranan Kuzey Kore'den inanılmaz haberler geliyor.

Gelen haberlere göre geçtiğimiz günlerde ülkede açlıktan kıvranan bir baba iki çocuğunu, bir dede de ölmüş torununu keserek yedi.
 
TAM 10 BİN KİŞİ YAMYAMLAR TARAFINDAN YENDİ
 
Fakirlikle boğuşan Kuzey Kore'de yaklaşık 10.000 kişinin yamyamlar tarafından öldürülerek yenildiği düşünülüyor. Halkın fakirlikle boğuşmasına rağmen Kore lideri Kim Jong Un'un füze denemeleri için büyük paralar harcamasına rağmen halkına kayıtsız kalması yüksek sesle dillendirilemese de tepki çekiyor.
 
Asia Press'in gizli kimlikle haber toplayan muhabirlerine göre yamyamlık akıl almaz bir hızla yükselişe geçti. Gelen raporlarda bir adamın ölen torununun cesedini çıkarıp yediğini, bir diğerinin ise oğlunu kaynatarak pişirdiği anlatılıyor.
 
Yemek kıtlığı çeken köylerden bir görgü tanığı ise 'çocuklarını yiyen komşum idam mangası tarafından kurşuna dizildi' diyerek yaşadığı dehşeti anlatıyor.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya