Torunları Kanuni Sultan Süleyman'ı ziyaret etti!

 Kanuni Sultan Süleyman, Macaristan’da mezarı başında düzenlenen sade bir törenle anıldı.  1464 yılında Trabzon’da doğan Kanuni Sultan Süleyman 1566 yılındati Zigetvar kuşatmasında hayatını kaybetmişti. Her yıl Eylül ayında düzenlenen bir törenle anılan K

Torunları Kanuni Sultan Süleyman'ı ziyaret etti!

 

Kanuni Sultan Süleyman, Macaristan’da mezarı başında düzenlenen sade bir törenle anıldı. 
 
1464 yılında Trabzon’da doğan Kanuni Sultan Süleyman 1566 yılındati Zigetvar kuşatmasında hayatını kaybetmişti. Her yıl Eylül ayında düzenlenen bir törenle anılan Kanuni Sultan Süleyman’ın bu seneki anma törenine Türkiye’den sadece Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası heyeti katıldı.
 
TTSO Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Albayrak, Murat İskender’in yanı sıra TTSO Dış İlişkiler Sorumlusu Hakan Savaş katıldığı törende Türk-Macar Dostluk Parkı'nda çelenk koyuldu. Törenin ardından Trabzon TTSO heyeti Zigetvar Belediye Başkanı Janos Kolovich makamında ziyaret etti. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler