Tesiste sızıntı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

ABD'de gıda işleme tesisinde kimyasal sızıntı: 6 ölü, 10 yaralı

Tesiste sızıntı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

ABD'nin Georgia eyaletindeki Gainesville'de bulunan bir gıda işleme tesisinde meydana gelen sıvı nitrojen sızıntısı nedeniyle 6 kişi yaşamını yitirdi. Ölenlerin 5'inin olay yerinde, 1'inin ise acil durum odasında yaşamını yitirdiği öğrenildi. Öte yandan 10 kişinin de yaralandığı aktarıldı.

Associated Press'in haberine göre olay, Gainesville'deki Prime Pak Foods adlı gıda işleme tesisinde yerel saatle 10.00 sıralarında meydana geldi.

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kuzey Doğu Georgia Sağlık Sistemi Sözcüsü Bet Downs, en az beş kişinin tesiste hayatını kaybettiğini, bir kişinin ise acil durum odasında öldüğünü açıkladı.

10 KİŞİ YARALANDI

Öte yandan sızıntı nedeniyle en az 10 kişinin de yaralandığı bilgisi aktarıldı. Yetkililer en az dört itfaiye erinin ise solunum şikayetleri nedeniyle hastanede tedavi altına alındığını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya