Tecavüzcü politikacıyı linç ettiler

Toplu tecavüz skandalından sonra Hindistan'da yeni bir skandal daha yaşandı. Bir köyde girdiği evdeki kadına tecavüz eden eyalet milletvekili, köylüler tarafından yakalanarak uzun süre dövüldü ve yaralı halde polise teslim edildi.Hindistan’ın başkenti Yen

Tecavüzcü politikacıyı linç ettiler

Toplu tecavüz skandalından sonra Hindistan'da yeni bir skandal daha yaşandı. Bir köyde girdiği evdeki kadına tecavüz eden eyalet milletvekili, köylüler tarafından yakalanarak uzun süre dövüldü ve yaralı halde polise teslim edildi.

Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de yaşanan ve dünyayı ayağa kaldıran korkunç tecavüz olayından sonra dün ülkede yeni bir tecavüz skandalı daha patladı.
 
Hindistan’ın Assam eyaletinin Assam Chirang bölgesine bağlı Santipura köyünde önceki gece bir eve giren eyalet milletvekili içerdeki bir kadına tecavüz etti. Kongre Partisi’nden eyalet milletvekili olan Bikram Singh Brahma, tecavüz olayının hemen ardından kadının bağırması üzerine köylüler tarafından yakalandı.
 
Deccan Herald gazetesinin Chirang Bölgesi, Polis Şefi Kumar Sanjiv Krishna’nın açıklamasına dayandırdığı habere göre, Kongre Partisi milletvekili, kendisini yakalayan kadın ve erkek köylüler tarafından uzun süre dövüldü. Bikram Singh Brahma elbiselerini yırtan köylüler, yaralı haldeki milletvekilini daha sonra polise teslim etti.
 
Tecavüzcü vekilin köylüler tarafından şiddetle dövüldüğü anlar saniye saniye görüntülendi. Chirang Bölgesi Polis Şefi Kumar Sanjiv Krishna, milletvekilinin tutuklanarak cezaevine gönderildiğini duyurdu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya