Tecavüzcü adamdan öyle bir intikam aldı ki...

Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletine bağlı Khair kentinde 13 yaşında bir kız, kendisine tecavüz eden bir adamdan intikam almak için 5 yaşındaki çocuğunu kaçırarak kafasını kesti.   Times of India’nın haberine göre, Uttar Pradeş eyaleti polis sözcüsü Rajve

Tecavüzcü adamdan öyle bir intikam aldı ki...
Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletine bağlı Khair kentinde 13 yaşında bir kız, kendisine tecavüz eden bir adamdan intikam almak için 5 yaşındaki çocuğunu kaçırarak kafasını kesti.
 
Times of India’nın haberine göre, Uttar Pradeş eyaleti polis sözcüsü Rajveer Singh, Amit adlı 5 yaşındaki erkek çocuğun cesedinin toprağı eşeleyen köpekler tarafından yarı gömülmüş halde bulunması üzerine yapılan soruşturmadan tecavüze karşı intikam öyküsünün çıktığını açıkladı.
 
Açıklamaya göre, adı gizli tutulan 13 yaşındaki uçucu madde bağımlısı kız, aynı mahallede yaşayan Rinku adlı kişi tarafından defalarca tecavüze uğradı.
 
Küçük kız intikam için tecavüzcüsünün 5 yaşındaki çocuğunu kandırarak kaçırdıktan sonra boş bir arazide önce başını kesti.
 
Cesedi tuğlayla uzun süre ezen kız, daha sonra cesedi bir naylona sarıp yaktıktan sonra kalan kısmı toprağa gömdü.
 
Korkunç olay cesedin yarı gömülü bulunduğu toprağı eşeleyen sokak köpekleri tarafından bulunmasıyla ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler