Tapınakta izdiham: 113 ölü

Hindistan'da Tarihi Jodhpur şehri valisi Kiran Soni Gupta, kentte iki devlet hastanesine getirilen ceset sayısının 113 olduğunu, bunun dışında da hayatını kaybedenler olabileceğini ifade etti. Birçoğu ciddi, 150 kişinin de yaralandığını belirten yetkilile

Tapınakta izdiham: 113 ölü
Hindistan'da Tarihi Jodhpur şehri valisi Kiran Soni Gupta, kentte iki devlet hastanesine getirilen ceset sayısının 113 olduğunu, bunun dışında da hayatını kaybedenler olabileceğini ifade etti.

Birçoğu ciddi, 150 kişinin de yaralandığını belirten yetkililer, izdihamın tapınağa giden dar yoldaki bir duvarın yıkılması sonucu çıktığını söyledi. Dün yaşanan izdiham faciası bu yıl Hindistan'da meydana gelen dördüncü benzer hadise oldu.

Ağustos ayında 150 Hindu, ülkenin kuzey eyaleti Himachal Pradeş'teki dini kutlamalar sırasında çıkan izdihamda hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler