Suriye'nin başkenti Şam'da çatışma

Suriye'nin başkenti Şam, güne şiddetli bir patlamayla uyandı. Baramke bölgesindeki patlamanın ardından yoğun silah sesleri yükseldi.Yerel aktivistler ve görgü tanıkları, patlamanın ardından bölgeden yoğun silah seslerinin yükseldiğini, başkent semalarında

Suriye'nin başkenti Şam'da çatışma

Suriye'nin başkenti Şam, güne şiddetli bir patlamayla uyandı. Baramke bölgesindeki patlamanın ardından yoğun silah sesleri yükseldi.

Yerel aktivistler ve görgü tanıkları, patlamanın ardından bölgeden yoğun silah seslerinin yükseldiğini, başkent semalarında bir savaş uçağının da keşif yaparken görüldüğünü bildirdi.

Aktivistler, patlamada ölü ve yaralıların olup olmadığına ilişkin bilgi vermezken, olayla ilgili resmi kaynaklardan henüz açıklama yapılmadı.

Öte yandan Suriye Genel Devrim Konseyi (SRGC), İdlib'in Maarretu Numan ilçesi ile Halep'in birçok semtinde şiddetli patlamaların meydana geldiğini belirtti. Patlamalarda ölü ve yaralıların olup olmadığı hakkında bilgi verilmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya