Suriyeli bebeğe Recep Tayyip ismi

 Beşar Esad'ın zulmünden kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli çiftin Gaziantep'te dünyaya gelen bebeklerine Erdoğan'ın adı verildi. Suriye'de çıkan olaylardan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli Abdulmecit ailesinin 'Recep Tayyip' adını verdikleri erkek be

Suriyeli bebeğe Recep Tayyip ismi

 

Beşar Esad'ın zulmünden kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli çiftin Gaziantep'te dünyaya gelen bebeklerine Erdoğan'ın adı verildi.
 
Suriye'de çıkan olaylardan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli Abdulmecit ailesinin 'Recep Tayyip' adını verdikleri erkek bebek ve annesini Gaziantep'in Nizip İlçesi'ndeki hastanede AK Parti'li milletvekilleri ziyaret ederek altın taktı.
 
Suriye'den kaçarak Gaziantep'in Karkamış İlçesi'ndeki çadır kente sığınan Ferzat-Rudeyna Abdulmecit çifti önceki gün dünyaya gelen üçüncü çocuklarına 'Recep Tayyip' adını verdi.
 
Nizip Devlet Hastanesi Doğum Servisi'nde uzman doktorlar nezaretinde normal doğum yapan anne Rudeyna Abdulmecit'i AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Ali Şahin, Nizip Belediye Başkanı AK Parti'li Hacı Fevzi Akdoğan ve AK Parti Nizip İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Osanmaz ziyaret etti. Aile ile sohbet eden Milletvekili Mehmet Sarı, Bu bebek inşallah hem Suriye'ye, hem de tüm dünyaya barış getirir temennisinde bulunarak aileye hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
 
Milletvekili Ali Şahin ise Sizler burada kendi evinizde ve kendi topraklarınızdasınız bunu böyle bilin. Bizler sizler için bütün imkanlarımızı sunuyoruz. Sizlerin ülkemizde bulunduğu süre içerisinde en iyi şekilde ağırlamanın çabası içerisindeyiz.
 
İnşallah dünyaya gelen bu bebek de büyüdüğünde adını aldığı başbakanımız gibi Suriye'nin Recep Tayyip Erdoğan'ı olur diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından heyet, Recep Tayyip bebeğe altın taktı. 
 
Suriyeli Ferzat ve Rudeyna çifti ise yapılan ziyaret nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya