Suriye'den Ankara'ya uyarı

Suriye Dışişleri Bakanı Yardımcısı Faysal Mikdad, Ankara'ya "ABD’nin maceracılığına eşlik etme” çağrısı yaptı ve Türkiye’nin Suriye’ye karşı askeri operasyona katılması durumunda “içinden çıkamayacağını” söyledi.  Faysal Mikdad, “El Minar” TV kanalına ver

Suriye'den Ankara'ya uyarı
Suriye Dışişleri Bakanı Yardımcısı Faysal Mikdad, Ankara'ya "ABD’nin maceracılığına eşlik etme” çağrısı yaptı ve Türkiye’nin Suriye’ye karşı askeri operasyona katılması durumunda “içinden çıkamayacağını” söyledi. 
 
Faysal Mikdad, “El Minar” TV kanalına verdiği bir röportajda, Suriye Ordusunun gelecekte meydana gelebilecek her tür çatışmaya galip gelebileceğini öne sürerken bunun nedeni olarak da ordunun “inancının direniş ve vatan topraklarının savunulmasına dayanmasını” gösterdi.
 
Suriye Ordusunun bu ülkedeki silahlı gruplara karşı “temizlik operasyonlarını” sürdüreceğinin altını çizerek “Suriye’ye saldırı planı bölge ve uluslararası güvenliği tehdit ediyor” savını dile getirdi.
 
'TÜRKİYE MACERACI DAVRANMASIN'
 
Fars Haber Ajansı’nca yansıtılan demecinde Mikdad ayrıca, Türkiye’nin “ABD’ye eşlik edip maceracı davranmamasını” isteyerek “Ankara Hükümeti eğer Suriye’ye karşı askeri operasyona katılırsa, içinden çıkamaz” iddiasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya