Suriye'de ölü sayısı 20'ye yükseldi

  Suriye'de muhalif yapılanmalardan sorumlu Genel Devrim Konseyi, çoğunluğu ülkenin orta kesimlerinde yer alan Humus kentinde olmak üzere Hama ve Şam'ın bazı banliyölerindeki operasyonlarda güvenlik güçlerinin ateş açması sonucunda aralarında 3 çocuk ve b

Suriye'de ölü sayısı 20'ye yükseldi

 

 

Suriye'de muhalif yapılanmalardan sorumlu Genel Devrim Konseyi, çoğunluğu ülkenin orta kesimlerinde yer alan Humus kentinde olmak üzere Hama ve Şam'ın bazı banliyölerindeki operasyonlarda güvenlik güçlerinin ateş açması sonucunda aralarında 3 çocuk ve bir doktorunda bulunduğu ölü sayısının 20'ye ulaştığını duyurdu.

Öte yandan, Suriye'nin resmi haber ajansı SANA, silahlı gruplar tarafından öldürülen 11 güvenlik mensubunun cenazelerinin, başkent Şam'ın Tişrin ve Humus askeri hastanelerinde düzenlenen törenlerin ardından memleketlerine gönderildiğini duyurdu.

Suriye'de olayların başladığı mart ayından bu yana 5 binden fazla insanın öldüğü tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler