Suriye'de Katliam Devam Ediyor

 Muhalif yapılanmalardan sorumlu Genel Devrim Konseyi, ülkenin iç kesimlerinde yer alan ve önemli muhalif kentler arasındaki Hama'da 6, Dera, Humus ve Kuneytra'da 5 kişinin açılan ateş sonucu hayatını kaybettiğini, çok sayıda kişinin de yaralandığını beli

Suriye'de Katliam Devam Ediyor

 

Muhalif yapılanmalardan sorumlu Genel Devrim Konseyi, ülkenin iç kesimlerinde yer alan ve önemli muhalif kentler arasındaki Hama'da 6, Dera, Humus ve Kuneytra'da 5 kişinin açılan ateş sonucu hayatını kaybettiğini, çok sayıda kişinin de yaralandığını belirtti.

Güvenlik güçlerinin Humus, Dera ve İdlib kentlerinde ağır silahlarla ateş açtığını, açılan ateşte yaralıların olduğunu kaydeden konsey, Humus'un El Hamra semtine güvenlik güçlerince düzenlenen baskınlarda çok sayıda kişinin tutuklandığını, bazı ev ve araçların düzenlenen operasyonlarda hasar gördüğünü aktardı.

Çocuklar yardım istedi

Öte yandan saldırıların yoğunlaştığı Humus'un Cobar semtinde mezarlıklar da havan toplarına hedef oldu. Babaları daha önce Baba Amr semtinde ölen yetim çocuklar, tahrip olan mezarları toparlamaya çalıştı.

Görüntüleri bir sosyal paylaşım sitesinde yayımlanan çocuklardan Abdunnafi ve 2 kardeşi, tahrip olan mezarlıkta saldırıların son bulmasını istedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya